Hymer specialist

Hymer specialist

Hymer CamperJ. de Wit Campers, Hymer campers specialist

Wij kopen en verkopen voortdurend Hymer campers, wij zijn dan ook alleen op zoek naar de mooie en echte Hymers, dus bij verkoop koopt u een echte mooie Hymer met weinig kilometers en vaak van de 1e of 2e eigenaar. Wij staan dan ook zeer zeker achter het product wat we verkopen. Mocht u hier vragen en of opmerkingen over hebben dan horen wij dit graag van u. Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht.

Hymer campers primeurs voor 2015

Een nieuwe Fiat Ducato, dan ook gelijk een nieuwe uitvoering van de populaire Hymer Tramp, de SL. Verder brengt het merk de DUO, een extra comfortabele B-SL voor twee reizende levensgenieters.

De Tramp SL onderscheidt zich van de CL door de dubbele bodem in de leefruimte, waardoor vooral bij koeler weer meer woongenot ontstaat. Bovendien is alle apparatuur nu vorstbestendig opgeborgen. Als onderstel combineert Hymer de Fiat Ducato met vrijwel alle opties en een AL-KO-chassis. Dat verzekert een optimaal rijgedrag. Ook qua uitrusting gaat de SL een stapje verder dan de basis- Tramp CL.

De Hymer PremiumLine 2015 is een opwaardering van de B-klasse, waarin alles net wat meer doordacht, en daarmee prijziger, is uitgevoerd. Alles straalt wat meer luxe uit. Dat geldt ook voor de onderzijde waar bijvoorbeeld Goldschmitt schroefveren zijn toegepast. Met de DuoMobil zet het merk een door en voor twee 50-plussers ontworpen camper neer. De Duo is gebaseerd op de Hymer B-SL met de technische uitrusting en TOP-comfort van een Liner. Snel even een opsomming: Fiat Ducato, 150 pk, AL-KO-chassis, 160 Ah boordaccu, polyester dak en vloer, ALDE-verwarming met motorwarmte aansluiting, Jumbokoelkast, aangepaste voorvering en een rondzitgroep achterin. Bron ANWB

 

J.de Wit Campers

06-39212857

jdewitcampers@gmail.com

Bruhezerweg 38
5704 CN Helmond
Noord-Brabant

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Volg ons

Important: Set up your social networks (Facebook, Twitter, Google+, etc) in Theme Options -> Social Networking
MENU